Tisdag

Åh söndagen var underbar, toppen helt enkelt!!
Märkte verkligen hur mycket jag saknat mina syskon...helt underbart goa! Så nu ska vi ha såna kvalitetsdagar lite oftare så vi verkligen ses allesammans och umgås...ser fram emot nästa gång-då ska vi åka pulka om vädret tillåter alltså =)

Igår måndag så blev ja med dragen till borås av Lhiina...de var en livsfarlig biltur om man säger så! Vandilisering, mordförsök, fortkörning m.m hahaha eller vad säger du Lhiina =) Dock när vi var inne på net on net så blev ja helt kall, yr och vimsig i både huvud och kropp...visste inte om ja ville stå, sitta, svimma eller vad som var på G att hända...var skit skumt. Men efter lite snack fram o tillbaka så kom vi underfund me att de borde vara järnbrist...lhhina hade tydligen drabbats av samma sak efter menstration...så efter boråstripen drog ja o älsklingen till affären...köpte massa god mat, nybakat bröd och järntabletter-eller ja brustabletter-och ja hatar såna!! Men hellre trycka i sig en sån om dagen än att vara nära på o svimma!!
Lagade middag tillsammans (soppa och nybakat bröd) och var som två tonåringar som va nyförälskade...känns underbart att sådana dagar dyker upp rätt som de är...så himla mysigt att inte kunda slita varken blicke eler händerna från varandra =)

Senare på kvällen kom bjälke o stefan hit, dom betalade deras del av sälenstugenstugan. Blev även lite "skvaller" med bjälke på balkongen öven en/några cigg...kändes riktigt bra att höra de han berättade =) Så då berättade även jag, att ja trivs mer och mer i vårgårda nu för tiden...har bott här över ett och ett halvt år men nu börjar de kännas som "hemma" och att ja verkligen seriöst känner att de är helt okej om vi hittar ett hus här som passar oss...förut har ja ju varit fast besluten att hitta ett så nära lidköping som möjligt...men nu så känns de annorlunda..helt okej att vara här...
Oj nu låter de som ja varit as olyklig och grinig över att bo i vårgårda, men riktigt så är de inte. Tycker om folket som jonas umgås med, jätte trevliga allesammans...och dessutom börjar ju jag umgås alltmer "privat" mad tjejerna här...och de är en stor positiv upplevelse för mig...brukar ju bara umgås med killar (har gjort de sen ja gick på dagis) förutom sandra och emelie då :p Så är de ju även de ja flyttade ifrån...sebbe, suzanne, övriga vänner, sveriges finaste stad, och framförallt min älskade familj...känns som ja flyttat till andra sidan jordklottet! Men samtidigt "på andra sidan jordklottet" så trivs ja bättre o bättre, de börjar kännas som hemma nu =) Hemma på riktigt!!
Så nu är jonas överlycklig då ja inte flyger in på lidköping/Vara sidorna direkt när vi kollar husanonnserna =)

Nä nu ska ja äta lite god frukost, ta mig en cigg o sen plocka lite här hemma innan Pernilla kommer hit...ska dricka te o tjöta hål i huvudet på varandra som vanligt =)



Sandra, Emelie, Pernilla, Lhiina och Sabina=goa tjejer!!


Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0