Nervig!

Usch och fy, är så nervös nu så ja vet inte vart ja ska ta vägen! Siter och väntar på ett samtal som kan komma att förändra såå himla mycket, ja allt ärligt talat!!
Åh kan dom inte ringa nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska även passa på och ringa o boka en tid för ett utav våra hemliga projekt...börjar ju närma sig för en sådan tid nu så man får allt bekräftat och får se det med egna ögon!!

Och på tal om tid, så har ja en bokad massage idag klockan 17:00...har väntat och väntat och väntat så på att den här dagen ska komma så ja äntligen får lite go massage och självklart en massage som gör att min rygg blir bättre-hoppas det iaf!!

Som vanligt har det varit lite dåligt med uppdatering men sen ja skrev sist har det inte funnits mycket tid över för ja har varit på cafét och hälsat på Lhiina, haft lilla Max och Stella (mina två yngsta syskon) här över natten mellan torsdag och fredag-lekte hur mycket som helst och åt god mat =)
Och på fredagen åkte vi tre till emelie där barnen fick leka med moa och de gick ju jätte bra =) Sen så lämna ja dem och åkte och hämtade upp Sam, freddie och Nick (mina tre större småsyskon :p) och så åkte vi till affären...och herregud vad vi handla massa mat och godis-dom fick nmligen plocka åt sig vad dom ville så de fanns jätte mycket att äta på kvällen :p
Gjorde tacos, såklart att dom ville ha de :p så alla försökte få plats i köket medans vi alla lagade maten tillsammans-såå mysigt! Sen spelade vi guittar hero-och de visade sig att freddie va hur bra som helst!! Han körde fasen på expert och fort som fasen gick det...där ser man att sina syskon visst har dålda talanger :p haha! Färgade håret på Sam och nick sprang omkring med min kamera-tror ja hade 300 kort på ALLT MÖJLIGT när ja fick tillbaka den hahaha!
Lördagen startades med fukost och en film sen så åkte vi fyra till alingsås och hämta upp syster Stina och möte Ronny o pojkarna på bowlingen...hade en mycket trevlig och rolig timma där med alla syskonen förutom de två minsta...mycket skratt blev de kan ja lova...har verkligen världens bästa syskon!!!!
Efter bowlingen åkte vi alla och åt på en resturang, blev självfallet fläskfilé och b-sås-älskar ju det! Mumma!
Sen åkte vi till Ronny allesammas och fördrev tiden med massor av skvaller och lite "vuxenprat" hihi..ja nu kan man ju inte dölja något längre...så va ju bara till att berätta för alla >=) fick bara massa bra komplimanger och alla tycker att detta är helt rätt...

Senare på kvällen åkte ja förbi emelie en sväng till och självklart så glömde ja min kamera där :( så de blir tyvärr inga bilder i detta inlägget...får ta o våldgästa henne snart igen så håll ut kära läsare bilder kommer haha!
Sen när klockan blivit 12 på kvällen möte ja upp mathilda och vi åkte till vårgårdas mc´donalds och sen hem till mig...tjöta en bra stund och greja med massa andra grejer innan vi slockna som två små barn i sängen hihi :p
Söndagen spenderades som vanligt i soffan...va helt utslagna, kände sig nästan bakfull så trötta som vi va dagen innan...och när vi åt frukost så kom Jonas hem!!! Flera timmar tidigare än vad han sa att han skulle göra =) Så han berätta allt vad som hade hänt uppe i stockholm m.m
Sen åkte tilda hem och vi gick till affären som vanligt =)

Måndagen startades med jobb...och jag och jonas gick upp samtidigt för en gångskull och åt frukost tillsammans, gick även ut till bilarna och åkte iväg till jobbet samtidigt-vilket inte har hänt på flera månader så de kändes som lite vardagslyx faktiskt =)
Efter jobbet blev de kalas ute hod älsklingens familj, hans lilla syster fyllde 17 år...och man insåg att tiden har gått såå fort...hon fyllde ju nyss 15!!
Tyvärr fick vi åka hem rätt hastigt för ja mådde inte såå blra om man säger så, vankade av och an och visste inte riktigt vart ja skulle ta vägen...och på tisdagsmorgonen när vi återigen gick upp tillsammans så förstod ja varför-spyde som f*n!! Usch fy och bl...hatar att spy!! Men duktig som ja är så gick ja till jobbet ändå...men tyvärr fick ja gå hem vid elva tiden...somna som en stock och blev väckt lagom i tid av jonas så ja han duscha o göra mig iordnig för mötet på banken-en liten del uta vhemligheten :p

Onsdag idag och ja fick tråkigt nog hopa över jobbet....kände att ja va helt slut i kroppen och inte skulle klara av allt vad mitt jobb innebär en sådan dag...känns inte kul allst ja som verkligen behöver jobba nu!!

Nää nu ska ja ta mig lite frukost och sen hoppa in i duschen...


Jag och min lillebror Sam på jul-09 Han är inte så liten längre :p


Lämna ett spår
Postat av: Anonym

orka skriva så mkt varje gång man orkar ju inte läsa igenom skiten!

2010-03-31 @ 16:29:45
Postat av: Linda R

Du är inte tvungen att läsa min blogg!

2010-03-31 @ 18:43:54
URL: http://farrydaylady.blogg.se/
Postat av: Amanda

Är du gravid Linda?? ;)

2010-03-31 @ 22:18:03
Postat av: Anonym

är du gravid ??? :P

2010-04-01 @ 10:10:49
Postat av: Linda R

Varför skulle jag vara det?

2010-04-06 @ 11:24:07
URL: http://farrydaylady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0