Sista helgen!

Ja gud vad deppig man kan bli när man tänker så...för nästa helg ska ja nämligen jobba 2 st tolvtimmars pass lördag och söndag...men kom på nu att ja har ju byt bort lördagen för då ska ja på farfars kalas i Skövde =) Ser fram emot de så grymt mycket!! Kanske ska man ta far och farfar åt sidan då, borde vara dax för de ;p

Just nu ligger ja helt utslagen (och enbart i täcket) i soffan...försöker ta mig till duschen men är helt slut i kropp och själ. har bara jobbat två dagar på de nya 5 skiftet men ja är inte van att jobba halv 3 till kvart i 11 på kvällen, jäkta hem, borsta tänderna och tvätta ansiktet och slänga sig i sängen för att försöka sova-dock kan man ju inte somna bara sådär när man är stressad och uppspelt...så de tar ju ett bra tag att få johon blund i ögonen...sen när man vaknar vid 10-11 på morgonwn så är de bara att duscha och göra 3 olika mål mat-två att ta med till jobbet och ett att äta  hemma...sen är de raka vägen till jobbet igen....Tur att ja inte alltid kommer jobba eftermiddas passet iaf :p
De finns en positiv grej av att komma hem så sent iaf för då kan man ju alltid ligga och njuta av värmen och famnen på sin älskade och underbara Jonas medans man väntar på att somna...gud kan verkligen inte med ord beskriva hur kär jag är-ler som en liten flicka på julafton när ja tänker på honom =)

I går, eller om de va i förr går aja dagarna bara smällter ihop för tillfället...är så trött och sleten samtidigt som ja hoppar omkring på ett rosa moln hela dagarna-samtidigt som tankekontoret går på fullvarv-kan hjärnan börja koka tro??
Åter till saken, herregud va ja är bra på att sväva ut på annat ibland eller hur hahhaa....
Jajaja grejen ja tänkte berätta är att ja och Jonas har bestämt oss-eller de va snarare jag som sa att
- VI SKA UT OCH RESA I PÅSK! och han svara bara
- Jaha vart? Ta inget fööör dyrt bara älskling
Hahaha är livet inte underbart ibland...trodde att han skulle sätta sig på tvären och dra sin gamla vanliga visa att vi ska faktiskt bygga hus, spara, spara spara och vi har ju nägot annat vi måste lägga pengarna på nu de kommande  månaderna...ja han är den ekonomiska utav oss medans ja älskar att spendera på saker och utflykter-men nu va de min tur att bestämma-och ja vet varför han låter mig göra de :p
Så gårdagen spendera ja med att kolla sista minuten resor, massa bilder och hotell runt om i världen...har inte riktigt bestämmt mig vart ja vill åka men har fått massa tips...och de lutar väl åt ett håll-säger inte vart än men gör de när de är bokat och klart!!

Sen får ja väl berätta att ja har lite ångest-eller rätt mycket faktiskt över mig sjlv och min svaga självkänsla när de gäller rökning! Har förresten inte berättat de här men ja har slutat röka =) Bestämde mig för de när vi va i sälen så sen dess så har ja inte köpt ett enda packet, typ 4 veckor sen eller vad är de nu? Äh håller inte koll men i går kväll sp tog ja två, tre bloss utav Oskar på´jobbet...va rätt gött men fy faan va man lukta efteråt-ingen hit direkt! Och ja vet ju om de för man kan känna tex på jobbet när någon går förbi och så känner man att den har varit o rökt nyss-och de är ju inget smikrande att gå runt o lukta askfat non stop...så trots ångesten ja har så är ja ändå stolt för ja känner inget sug nu och ja har varit rökfri såpass länge...trodde de skulle vara mycket svårare att sluta men har man en bra andledning så är de rätt lätt =)

Nu måste den här flickan sparka sig själv i baken och se till att hoppa in i duschen och sen laga mat...belv göööör hungrig helt plötsligt!!



Åh visst ser man hur kära vi är =)


Lämna ett spår
Postat av: jennie

Va skönt att dom bara hade föväxlat dig med nån annan, men då vare ju bra att du ringde så de kom fram. :) Jag funderar på att irnga imorgon faktiskt. Har ju så fruktansvört svårt för det bara men jag skulle så gärna vilja göra det. Så man kanske har e chans att försvara sig eller bara få veta vad problemet är så man kan göra det bättre.

Va gött för dig att du har klarat dig ifrån cigg så länge de e vekligen starkt gjort! Ochjag håller med, man känner verkligen hur illa man luktar och känner äcklig smak i munnen som man inte känner när man röker regelbundet. Man känner sig mkt fräschare när maninte röker. :)

2010-03-14 @ 23:05:45
URL: http://jenniesays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0