Fy fasen vad bra!

Åhh kan inte med ord beskriva denna helgen =) har haft så jäkla, kul, mysigt, gott ja allt!!

De blev att vi drog till kronan jag, mp och sandra...efter en mindre lyckad tågresa(vissa kan ju inte kolla tid tabeller och gjorde så ja satt dast i herrljunga) men då kom min sandagos i 140 knyck efter 25 minuter rätt in på stationen, drog hem till henne och drack öl =) sen drog vi till kiffens förfest...massa gamla godingar som man fick skratta med/åt :p tompa är för rolig!
Sen drog vi tjejer på förfesten till kronan tidigare än killarna...de va ju nömligen ladys night...fy faaaan vad kul! Kimmi blev uppdragen på scen med stripporna...haha så generad att hon va helt röd i ansiktet :p hur kul som helst...värst va nog hon som blev fast bunden med handbojor, ögonbndel och nersmetad med grädde hahahaha! ja hade dött av panik...med en publik på typ 80 brudar! Men de absolut bästa va ju extra numret som bestod av tre killar i våran ålder...haha två av dom har ja ju fasen gått i samma klass sen barnsben ju!! Va sjukt kul när dom kom in på scen i brandmansdräkter =) man riktigt såg hur dom tyckte de va jobbigt att slita av sig underkäderna och stå med röven bar åt sina vänner, ex flickvänner m.m hahaha har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv =) men de va ett sjukt bra framträdande-go robin och tore!!
Kvällen blev väldigt luckad, kanske inte för plånboken men de va de värt =) dansade typ hela natten, tjöta med folk, och skratta med sandar bus-Planerachen! som vi säger :p Min jonas hämta mig, de va trevligt att presentera honom för mina barndoms vänner äntligen =) åkte hem o sov sen vakna vi tidigt som fasen, hur bakis som helst så ja har legat i soffan och glot på tv...sen kom min babe hem(han hade jobbat med att renovera ett hus under dagen) och då lagade vi tacos...mmm så gott =) Har planerat massa till flytten som äger rum snart, är riktigt förväntansfull nu =)

nu är ja äntligen hemma, lilla nattis och robin  kidnapade mig när ja klev av på tågstationen och åkte till mc donald för att köpa glass =) åkte även till OKQ8...gött pinsamt att han i kassan säger-de va länge sen! och ja bara titta på honom som han va efterbliven eller något...då fortsätter han: ja, öm du heter linda va? Då såg ja namnskylten som de stod Gustav på...opps tänkte jag...och börja disskutera lite flyktigt...ville bara lägga benen på ryggen och springa! haha ibland gör alkohol nytta och ibland inte =)

nää nu ska ja in till mig och sova...ska bli skönt!

Får väl bjuda på den här...inte meningen att ja skulle gått ut den kvällen...syns kanse :p haha
image34


image35

image36

Patrik längst fram :p
image37

image38

image39

image40

trots deras framträdande va tore och patrik på bra humör :p
image41

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0