Två dagar kvar!!

Jisses, nu är det bara två dagar kvart till julafton!
Skönt att tiden går så fort...för då är snart nyårsafton över och våren är på intågande...längtar så efter varmare klimat! Men ja ska inte klaga, de är ju iaf så kallt så att snön ligger kvar och ännu mer snö ska ju komma snart-jippi då är de pulka som gäller!! Gud de va ju hur länge sen som helst jag åkte det...skönt att få bli som en barnunge igen =)

För en liten stund sen så gick Mimmi hem...vi skulle gått iväg och tagit en mysig julfika men men eftersom ja vaknade halv 5 så hann vi inte iväg innan det hade stängt =( Men vi va så finurliga att vi baka en hallon/blåbärs paj här hemma ist =) mm den blev super go verligen...mycket bättre än på fiket :p Men skulle varkligen inte tagit två bitar...usch blev helt prop mätt :/

Älsklingen kom hem nu, han har varit iväg ovh handlat de sista julklapparn i borås...verkar som han är färdig nu-nyfiken som en strut som vanligt :p

Funderar på om ja ska lägga mig och vila en liten stund till innan ja ska väg och jobba...är så frukansvärt trött hela tiden...kan kanske bero på att jag inte får se något dagsljus på dagarna...går ju upp halv fyra, fyra typ och då är de ju mörkt igen...lite tråkigt men de är de värt =) I natt är de sista natten innan de stänger över jul, så nu han man ledigt en och en halv vecka =)

Har fått reda på lite smått och gott angående de förra inlägget jag skrev...och de är en lättnad att veta att allt är lugn. Känns så önödigt och barnsligt att vara sur och grinig för något som hänt för 100 år sen typ... Vad tjänar de till att vara långsint? Alla gör misstag men kan bli förlåtna ändå... :p

Funderar på att dra till alingsås imorgon..vill köpa något snyggt ja kan ha på julafton...kanske ven något till juldagen oxå...hmm får kolla igenom garderoben en snabbis imorrn efter ja vaknat...men nu har ja inte mer tid över här-måste gosa lite med jonas innan ja ska göra matlådan och åka.

   Snygga pepparkakor vi gjorde va :p 
  Lilla syster Sara!
 Sötaste bagaren i hela världen :p Han gör en lussekatt utav pepakaks deg här...bara fantasin som sätter gränser hos den pöjken =)

 Våran snygga julegran =)



Lämna ett spår
Postat av: Jennie

ja nu äre inte långt kvar tills jul o ja längtar jag med :D och som du säger, det vore inte fel med lite varmare klimat, men himla mysigt att vi har snö över jul iaf för en gångs skull! Himla mysigt ni har med gran och allt! kram och god jul!

2009-12-22 @ 23:23:58
URL: http://jenniesays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0