Segt...

Hela helgen har varit super lugn...inte rört sig i onödan typ haha.
Fredagen spenderade vi här hemma med Gustav och mimmi...hade tänkt åka till Stures o bowla men tillslut så satt vi bara här hemma och drack lite vin, ,spela gitarr hero och gjorde hemma gjorda luftballonger-haha ni får skratta-är rätt barnsligt men jonas o gustav har gett sig fan på att få till en "perfekt" ballong :p Lite lustigt är det :p

Lördagen var väl lika lugn det men om inte lugnare-tills Emeie, Annie och Moa kom då vill sga :p Bjöd hem dem och lagade fläskfile, potatis och en kall sås...gott gott var det =) Barnen spran om kring här hemma och roade sig trots att vi inte har några leksaker här och det visade sig tillslut att sakosäcken var en höjdpunk-gullungar! Snacka om att man blir sugen på att ha en sån liten här. De små flickorna ihop får en att le så stort så de är tur att han har öron annars hade väl leendet gått runt hela huvudet haha! Mend e får bli längre fram, är ju så nära på att nå mitt mål-och ja ska klara det =)
Körde sen hem våra gäster och passa då på att hälsa på Rasmus en sväng, alltid lika kul =)

Idag har vi inte gjort så mycket här hemma...jonas åkte iväg med grabbarna förut och pimpelfiska typ och då passade ja på att sova lite till...har typ gjort det hela dagen-är otroligt slö idag-förstår inte varför... Sen när han kom hem så gick vi en promenad och passa på att lämna in filmen vi hyrde igår...efter det gjorde vi lite lasange och nu spelar vi vårat nya xbox spel som kom på posten häromdagen...haha simpsons i ett nötskal om man säger så...as kul o höra jonas sitta och prata med sig själv när han spelar haha szitsofren (stavning :s)!!

De som är segt nu är att sitta och vänta på att åka till jobbet, bara en timme kvar så nu är de iof bara 40 min kvar innan ja ska åka. I fredags skrev ja på anställningspappren så nu har ja fått ett eget paser kort som invigs idag plus att ja ska stämpla in-undra hur det ska gå...haha....

Nu blev ja stressad helt plötsligt så vi hörs en anna dag. Slänger upp lite bilder sen helgen nästa gång ja skriver här.

Puss på er allesammans :p

Så här såg det ut härom kvällen när ja skkulle till jobbet-läskigt :p


Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0