2010!!

Oj oj oj vad tidien går...dne bara rusar iväg! Därför får ja ta mig i kragen och göra en liten sammanfattning om vad som hänt sen ja skrev sist-alltså dagen innan nyår :s usch vad dålig ja har blivit på uppdatering!!

Iaf så på torsdagen (nyår) så blev de lite städning efter att ja o jonas blev väckta vid 13:00...fick lite panik där och hoppa in i duschen. Pernilla, patrik o tobbe kom hit nästan på en gång och så förberedde vi smörgåstårtan-gjorde en GIGANTISK sådan oxå...en helt ny variant som blev super god =) Sen åkte alla hem och gjorde i ordning sig och pernilla häma sina grejer, är ju alltid oligast att göra sig iordning med någon, råkar ju alltid slinka ner ett glas vin eller två samtidigt hihi, sen hade ja ju gjort en stor skål med bål-namnam =)
Iaf så kom alla tillbaka senare, plus massa andra...var egentligen meningen att vi skulle haft parmiddag här innan den "stora" festen på kvällen men blev inte riktigt så-men kul var det ändå =) Så när klockan sen blir 22:00 så kom taxin som planerat, självklart blev vi en för mycket trots att ja bokat taxi för 12 för att verkligen se till att vi skulle få plats...men nästa gång får man ta till lite mer marginaler :p När vi kom ut till festen så drog det igång på riktigt med välkomstbål, live musik, "bar", m.m...så allt som allt så var kvällen skit kul! Självklart så pussades jag och älslingen in det nya året tillsammans och gav varandra ett nyårslöfte som kan ändra ett och annat...haha vem vet-den som lever får se =) <3

Dagen efter så blev vi väkta med kamerablixten i ansiktet klockan 10:00 av jonas bror och flickvänn som sovit över-fan vad elakt!! Jaja de var bara att gå upp med den hyperaktiva människan innan han skulle riva lägenheten hahaha...tillslut så kom svante,  och pettsson med så de sluta med att vi alla spela gitarr hero och James Bong som ja så fint döpte om det till en kvll när ja va lite övertrött-så fel det kan bli ibland :p
Så dan efter nyår så blev det inte så mycket mer än mat, vila och spel...men de passa mig utmärkt :p

Lördagen så fick vi städa ännu en gång men blev avbruta då bjälke och sabina drog med oss ut till sjön för att åka på isen =) Tyckte de skulle bli svin kul-tills ja såg hur jävla fort dom körde!! Aldrig i livet att ja sätter min fot i en sån bil då haha...Efter den lilla utflyckten åkte vi hem till oss allesammans och värme oss med varm choklad oxch kaffe...sen blev det till att göra sig iordning för att åka på nyårsmiddag med jonas familj =) Fy vad god potatissallad hans mor hade gjort...kunde nästan inte sluta äta!
Sen när vi kom hem igen senare på kvllen så kom bjälke, sabina, simon, gustav och yngve hit...Jag sabina och bjälke var väl de som drack lite och blev väl lite på lyran där ett tag :P Hade en del turneringar med twister spelet som resulterade i massa roliga skratt hahaha...hade grymy ont i benen efteråt :p
Sen så spela vi något spel där man ska ha en lapp i pannan och försöka gissa vilket djur eller tex seriefigur man är-och fy fan vad dum man kan va ibland. Tror sten hårt på att hjärnan stänger av sig ibland enbart för att jävlas...men dock så gick det bra och inte kom ja sist iaf =) De är helt klart ett spel som vi ska spela igen inom en snar framtid!!

Söndag så blev mästa dels utav dagen en dag då vi skruva med "hemmabygget" som killarna kallar det/den...enklaste sättet att förklara är att det är typ en riktigt stor crosskart =) Kommer bli nice att köra den ute på isen sen =)

Måndagen så var älsklingens första jobbdag...blev lite ensamt här hemma så ja drog till vara. Va hos emelie en sväng och sen drog vi till tobbe och nick och åkte pulka tillsammans...hihi så himlans kul! Önskar man kunde vli 12 år igen för en dag och ha all den energin och va ute i snön hihi...men så är ju inte verkligheten. Efter att vi åkt några gånger så vågade lilla söta moa åka...haha fy vilket charmtroll hon är!!
När ja kom hem blev de mat och sen så kolla vi på dubbelavsnittet på Paradise Hotell-älskar såna program-tycker de är kul att skratta åt hur blåsta visa människor är...säger inte att ja är felfri för de är ingen men fy fasen säger ja bara!

Idag har ja varit på en utbildning på jobbet, massa snack om miljö, kvalitet och inställningar och knappar på´maskinen ja står vid-känns skönt att förstå lite mer nu...men de kommer väl av sig sjlv snart...för varje natt man är där lär man sig massa nya grejer-konstant-så det kan bli lite mycket ibland...men ja är riktigt taggad på att de ska bli onsdag och ja ska gå på första skiften för den här månaden =) Trodde aldrig att ja skulle säga att de ska bli kul att komma igång att jobba efter ledigheten, men det är väl så nu när man vet att man närmar sig ett mål man har-då är det väl högsta växeln som gäller :p

Nu ska ja slå emelie en pling, sen ska ja ut o möta jonas-måste ju bra till affären och köpa lite cream fraich (stavs inte så!) och sånt så man kan göra en god gryta till middag idag =)

Imorgon på dan så blir de att dra ut med hemma bygget på sjön en liten sväng och sen ska ja till vara och hälsa på Rasmus Tegel som fråga om ja va sugen på en fika...och de är ju klart...var ju länge sen man såg honom...

Lovar att ja slänger upp bilder ikväll...har inte riktigt tid nu-tar ju så lång tid att slänga upp massa bilder här på bloggen-vilket dom som är ansvariga för webben borde göra något åt!!


Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0