Måndag =)

Ojoj gud i himmel vad helgen gick fort!!
Kan bero på att ja typ bara har sovit, sov fasen 15 timmar fredag till lördag...usch-hela dan försvann! Men sömnen behövdes väl eftersom ja inte vaknade av mig själv utan av Johan som ville ha med mig o jonas hem till honom för att dricka öl och bada badtunna...hade vekrligen varit super kul men vi va tyvärr redan uppbokade.
Så lördagkvällen spenderade vi till att fira bjälke som fyllde år =) Blev bowling på stures i alingsås...fem banor hade vi och ja pernilla o lhinna spela på en utav dem och tur va väl det :p Haha va riktigt kul...vann i slutändan konstigt nog-lhinna va ju grym ju ;p Efter vi bowlat klart blev de att gå upp till vårat bokat bord, blev god mat och mycket skratt...även ett par  höjda ögonbryn =)
På kvällen åkte vi hem till mig o jonas med gustav, joel o linnea-spela tvspel och "dutta" gustav i ansiktet med binogpenan haha vad snygg han blev :p

Och igår (söndag alltså :p) så gjorde vi inte så mycket väsen av oss, skulle hyrt en film och ätit något gott men jobbet ringde vid 5 och fråga om vi kunde börja tidigare-va tydligen massa som behövdes göra. Så de var bara att åta, dra till affären och köpa med lite matlådor och sen åka och jobba vid 19:00...så de blev ett 12timmars pass natten till idag-konstigt nog så gick tiden väldigt fort... Så antar att när vi jobbar som vanligt i natt så går väl tiden upp i rök eller något :p Nu svamlar ja bara igen...haha!

Nu ska ja hjälpa älsklingen i köket, har fått han till att skala potatis :p Ska äta fläskfile, potatis & brunsås, känns som att vi inte äter något annat :p Har ingen insperation till matlagning längre, blir det eller biffar eller korstroganof...kommer på massa annat men är känner ju inget sug :/ Gött att man inte kan tröttna på fläskfile iaf :p


Världens bästa!! Kan inte önska mig något annat på den här jorden!!
 
Ja och mimmi bygger en luftballong haha 

Söta lilla trötta annie i nya sackosäcken =)
 

En liten glimt av de nya bordet i bakgrunden :p


Lämna ett spår
Postat av: Emelie

Åhh, vad söt min dotter är :)

2010-01-20 @ 08:23:19
URL: http://anniesmamma.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åhh, vad söt min dotter är :)

2010-01-20 @ 08:24:12
URL: http://anniesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0