Lördag!

Åh kom just hem från jobbet....är helt mör i hela kroppen...varit en jobbig dag med massa tunga uppgifter =(

Igår kväll blev de en lugn fredagkväll med en hyrfilm och älsklingen i soffan...till de hade vi bakat en hallon/blåbärspaj och vanlijsås-mmmm vad gott! De är de positiva med att jobba tidigt, att man får en ensam kväll med killen =)

Ikväll ska de bowlas som aldrig förr...jag, jonas, räkan och ida ska till alingsås och erövra våra egna egon och försöka att inte skäma ut oss på banan...råkar ju alltid bli lite fulla och tappa klotet åt alla möjliga håll :p haha! 

Nu ska ja chatta klart med mikaela så vi får lite saker bestämda inför vår resa...den kan komma att hända lite tidigare än väntat, vilket gör mig otroligt närvös och förväntansfull. Problemet ligger väl i att vi vill hyra ut lägenheten under tiden, känns onödigt att låta den stå i några månader  och kosta oss massa pengra, den är ju tyvärr rätt dyr att ha stående.
Men men de märker vi, hur som helst så kommer ja att slippa större delar av vintern, beroende på när vi drar! Jag jublar eftersom ja hater kyla mer än något annat i hela världen, nå ja förutom sprutor i alla fall!

Laddar upp lite bilder imorgon frå bowlingen...så får vi se hur det går =)


Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0