Sjuk fortfarande!

Usch, de finns nästan inget värre än att vara förkyld! Borde finnas någon super medicin som tar botar på en gång!
Måste säga att ja hatar att vara själv hemma, sjuk, hungrig och trött är inget roligt samband de heller....borde göra lite mat snart men har ju ingen lust att äta =( Nåja de löser sig tids nog...men de känns riktigt jobbigt att vara sjuk från jobbet...vill jobba trots att ja inte tycker om att gå upp på morgonen, men de är fasen så mycket bättre än att vara sjuk!!

Igår kväll somnade Jonas som vanligt till filmen...haha de slår nästan aldrig fel! Så han får nog kolla på slutet senare idag :p 21 är en film ja kan rekomendera =) riktigt bra faktiskt...inte vad ja hade väntart mig men som sagt rolig och bra!

Måste bara skryta om bowlingkvällen i lördags...jag kom tvåa!!! Hahaha inte illa, inte illa :p Brukar nästan alltid komma bland dom sista men den här gången va de ju inte hela gänget som var ute, alltså jag, två tjejer till och typ tio killar så de är väl inte så konstigt...hehe. Kvällen var riktigt underhållande, jag ida, räkan och jonas var de som åkte till alingsås...en riktig par kväll som sluta i massa fylla och roliga skratt...dessutom skämde nog nästan alla ut oss på något vis...nåja de va väl inte så farligt men någon tappa klotet, någon fick inte iväg det, någon spela på fel bana och någon (vid namn räkan) sjöng för hela tåget hem...hahhaa!!

nä nu ska ja hoppa ner i ett varmt bad så att nästäppan kanske släpper någon gång!










Som ni ser här, så flaxade räkan och sjöng för hela tåget...lite töntigt mer så jäkla kul!


Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0