Fasen!

Gud vad irriterande...hade just skrivit ett långt inlägg men så bara försvann allt sammans!! Ghaa...

Jaja får väl bli en sammanfattning av det hela då :/

Fredagen: Pernilla o patrik kom över och lagade middag med oss...blev köttfärslimpa, potatis och massor av sås =) Sen hade vi massa försnacks som kex och olika mjukostar m.m =) Va väldigt gott! Blvev en hel del yatsy och vi fick till och med våra pojkar att vara med på en omgång, jätte kul!! Smackade på pernillas vin men insåg att alkohol inte är något för mig längre...känner inget sug överhuvudtaget efter det, är ju liksom inte enst gott!! Och sen så ammar jag ju så det hade ju ändåp inte varit något alternativ...vill ju inte gå miste om den närheten man får när man ammar...så mysigt =)

Lördagen: Åkte o köpte ett nytt duschset till övervångingen sonm belv as bra och sne åkte vi till tjörn. Firade min pappa och han firade det genom att han nästintill vägrade släppa lilla Milicia-förutom dom gåner hon skulle äta eller harde gjort i blöjan såklart haha :p
Dagen avslutades med chips o dip i soffan framför en bra film med älsklingen =)

Söndagen startade vi inte förresnt halv 1 då vi gick upp ur sången :p Låg bara och titta på våran dotter och mös hela förmiddagen...och självklart så firade vi Jonas alldra första fardag med massa presenter i sängen =)
Sen när vi väl gick upp så bakde jonas scones åt oss...så himla gott...finns ingen som kan göra dom som han!! På eftermiddagen åkte vi och firade hans pappa också...även där blev det massa fika och gott att äta =)

Nu kommer mathilda närsom helst...alltid kul med besök när jonas jobbar =) I veckan så ska ju kusin vitamin och mormor komma hit för första gången, och förhoppningsvis kommer även lina med lilla elvira oxå =)

Nu måste ja mata den lilla så ni får ha de gött :p

Lämna ett spår

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0