Väntar...

Går i väntans tider, varje timme känns som en evighet när man verkligen verkligen sitte ro hoppas att telefonen ska ringa och personen ska säga de man vill höra-de är erat så nu är ni husägare!! *hoppas det händer snart*

Helgen har verkligen bara tillbringats på jobbet, sängen och ja i köket framför spisen....fast inte i söndags då lsklingen kom hem och väckte mig vid 15:00 typ och va allmänt mysig och glad...tror att våra projekt även påverkar hans humör och tankar lite mer än vad han säger att de gör =) Blev en hel romantisk dag med en lång promenad, massa skratt, planering inför framtiden, film och så blev de ett besök på La Gusto-en italiensk resturang som serverar världens godaste kött!! Mm så gott... Satt där en bra stund och bara njöt av tillvaron...
Men de härligste va väl älsklingens ord som uttalades och la sig rätt bra i mina öron-såå sweet! Måste verkligen ha hänt honom något, kanske har han fått en hammare i huvudet på jobbet eller något för aldrig förr har han varit så här gosig som han är hela tiden...men ja ska inte klaga utan bara njuta och ta vara på stunderna och
livet med honom ♥

Idag har ja varit ledig och passa på att umgås med Linda från mitt jobb då när vi äntligen va lediga samtidigt! Blev en promenad i den härliga vårsolen...första fikan på uteserveringen och första glassen...eller nej nu ljuger ja-blev ju en glass förra helgen med jonas :p dåligt minne...är de något man drabbas av efter 20? Hur som helst så satt ja o Linda kvar på fiket en bra stund och njöt av värmen och sen gick vi till blomaffären där ja köpte massa fina grejer, om ni påminner mig kan ja ta bilder på de så får ni se hur ja har inrett och designat helt själv =) sen drog vi upp till mig och åt ännu mera glass på balkongen...de är något särskillt med sol o glass alltså =)
Fick ett samtal från älsklingen som sa att vi fick skjuta upp besöket i (förhoppningsvis) "vårat" hus idag till imorgon ist...så hans far kunde följa med-dom vill ju dubbelkolla saker hela tiden de två nissarna :p Så ja o Linda fick en snilleblixt och drog iväg till Hjulet, har aldrig varit där förut men hitta massa fint...bland annat fina vaser, skålar annat roligt som kommer passa finfint in här nu när ja börjat pyssla ordentligt, har fått ett nytt smeknamn av Jonas "pillertanten" hahaha snyggt va :p
För er som inte bor här i byn så är Hjulet en secondhandbutik...tycker verkligen om att man kan återanvända grejer och ge de nytt liv...och dessutom så bidrar man ju både till miljön och till fattiga barn när man handlar där...gillar skarpt att vissa är så generösa och hjälpsamma mot andra medmänniskor på denna jord...så man får ju dra sitt strå till stacken ;)

Nu ska ja gå och lägga mig hos min snarkande darling med den fasta stjärten hahaha...ett internt skämt men skit samma de va så att vi satt o sola på balkongen häromdagen när han skulle gå in o hämta något att dricka så smiska ja han på sjärten (låter fag att skriva så men aja ta de som de är :p  ) när han gick förbi mig och så sa ja lite skämtsamt något i stil med -åh världens hollywood röv ju!!
Då brister han ut i ett stort leende och säger- Jag vet, Anna Anka släng dig i väggen!!!!!!!
Hahahahahaha trodde ja skulle dö av skratt...han tänkte alltså på ett avsnitt då anna anka står och tränar för att få den perfekta röven som ingen annan kan få bla bla bla som hon skriver och för att han ska tänka på de så måste hna ju suttit och tittat på skiten hahaha...är ju helt seriöst ett helt världelöst och överflödigt program!
Men ett program som är great är ju Håkans Bar!!! Kanske för att man sitter och dreglar och tänker tillbaka på tiden då man va där...va ju faktiskt i den baren  och i club lime brevid håkans bar-och oj oj oj vilket ös de är där!! Sen så när de följer folket runt på ön så ser man ju massa ställen man besökte och då kommer massa minnen upp...kan fasen även känns dofterna och höra havet ibland alltså-snacka om att man blir glad då =)

Nej nu är de sängen som gäller på allvar-är ju så svårt att vända tillbaka dygnet igen :/ Men ja lyckas nog bra, särskillt då man är ledig imorgon och solen ska va frame =) Man får ju passa på!!
Good night gott folk!!


Så här ser det ut nr man  kommer upp för trappan som syns hela tden i Håkans Bar!

Och så här kan kvällen sluta om man varit där...hahaha sandra =)


Phuket´s snyggaste par..

Och Phuket´s mysigaste kille...Hade just fått ett underbart halsband gjort av vackra blommor som dofta himmleskt av honom när denna bilden togs.
Den omfamningen fammanfattar väl allt!!

♥ De står skrivet i sanden ♥


Lämna ett spår
Postat av: ThinaJonasBlirChelsea

Tack! Ja fast dom är nya för oss, fick dom när en annan skulle flytta men dom passar inte in om vi inte skulle målat om dom =P



Vilken svår fråga du ställer mig! Haha, ha ingen aning vad det finns för olika grejjor man kan göra, sa i affären att jag skulle måla en möbel röd så sa hon den färgen, men sökte på bets för att inte verka alldeles bakom flötet och låter inte som det var de jag använde =P



Vad skönt ni verkar ha på bilderna!! =)

2010-04-13 @ 10:09:42
URL: http://thinajonas.blogg.se/
Postat av: Emelie

Svar : Swoopers är en hemsida där man kan byta sina saker :) Som en byteshemsida! Jätte enkel och bra att lägga ut saker som kläder,skor osv som man inte använder.Fick hem ett par jeans idag och lite annat från en tjej via den hemsidan :)

Hur är allt idag ?

kram

2010-04-13 @ 19:12:30
URL: http://emmiq.blogg.se/
Postat av: ThinaJonasBlirChelsea

=) Ja det finns så jäkla mycket snyggt man kan gör med lite färg, ska måla om ett skötbord här hemma, men känns ju som nya grejjor =)



Tack så mycket =)

2010-04-13 @ 21:30:31
URL: http://thinajonas.blogg.se/
Postat av: ThinaJonasBlirChelsea

Jaa det är skit snyggt! Tror dock det är för avancerat för mig att göra =(



Bor i Gefle vi =)Du då?

2010-04-14 @ 00:00:10
URL: http://thinajonas.blogg.se/
Postat av: Nanna

Tack linda ! Du har ingen aning om hur detta berör. <3

2010-04-14 @ 03:53:27
URL: http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se/
Postat av: ThinaJonasBlirChelsea

Ja du får det att låta ganska så simpelt iaf! =D=D



Gefle = Gävle, ligger cirkus 10mil norr om Uppsala =)

Förkylningen vägrar ge sig, nu är liten också förkyld =(



Var bor ni då?

2010-04-14 @ 12:18:04
URL: http://thinajonas.blogg.se/
Postat av: ThinaJonasBlirChelsea

Långt ner i landet alltså =) Ni lär väl knappt ha nå snö kvar!!

2010-04-14 @ 14:12:27
URL: http://thinajonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0