Allergisk...

Usch och fy f*n...tycker så synd om mig själv just nu!!! Har troligen blibit allergisk mot pollen eller något liknande enligt läkarna-om de nu inte är en rejäl förkylning bara-vilket ja hoppas för inte fasen vill ja gå o bli allergisk helt plötsligt när ja aldirg i hela livet varit det.....förutom mot nickel i smycken då :p

Har massa roligt att berätta om den gångna veckan...min vän Mathilda fyllde år i onsdags o hon trodde ja glömt av de eller något hahah men icke...så ja gjorde ett gööör fint halsband till henne och överraska henne med jordgubbstårta när hon kopm hem till sanda =) Och på tal om sanda så lekte vi i onsdags innan sminkpartyt hos jenny och hon gjorde världens godaste mat till mig-åh om man kanske skulle anställa henne som min personliga kock? hade varit något =) På jennys sminkparty så betsällde ja två produkter som ja ej minns namnet på nu men shit the same...hoppas dom är bra iaf =) Va riktigt ukl att komma ut o få lite socialt umgänge efter allt jobb de sista veckorna!!


Torsdagen inleddes med att ja vaknade på natten och nös, nös nös och åter nös-fy fan säger ja bara-trodde ja blivit förkyld men som ni läste överst så tror dem att de är allergi nu... Efter mycket ojande och stojande så blev ja färdig för att bli upphämtad av Lina och hennes söta Elvira...vi begav oss till syrran i borås och blev både frgade och klippa...blev riktigt snyggt dock blev ja mörkare i håret än vad ja hade tänkt mig men de får ja väl skylla mig själv av att ja typ halv sov när hon berätta vad hon ville göra :p Köpte ett nytt värmeskydd och hårspray-som va as bra! Och så fick de bli en ny plattång...så nu har ja 4 st liggandes här hemma...hmm onödigt!! Får väl ge 3 av dem till hjulet eller något :p
Efter frissören så drog vi så klart till knalleland-dock orkade ja inte gå där så mycket så vi han bara med Gina trico, H&M, äta, fika och så en cool klädesaffär som ja aldrig minns namnet på...blev även en snabbis in på skoaffären såklart =) Hittade en massa snygga grejer!!



På bilderna ser vi 1 par jenas, 3 par leggins, 2 par tjocla strumpbyxor, 1 linne, 2 tunikor, 1 cool väst, 1 sjal, 3 par skor, 1 värmeskydd,1 spray, 1 plattång, 2 trosor...dock så fick ni ingen bild på den nya BH:n eller trosorna som ja har på mig-haha hade varit något haha. Dessutom så missade ja strumporna, nackellacket och 2 presenter som ja köpte till Jasmine inför hennes kalas på lördag...tänka sig att hon redan är 16 år...usch vill inte att tiden ska gå så fort!!

Idag har ja bara legat i soffan tills Pernilla fick upp mig och körde mig till apoteket så ja fick köpt nässpray-för något annat fick ja inte ta enligt hon på apoteket :/ Jajaja får väl hoppas att de hjälper annars får ja snällt stå ut med alla nysningar och kliande i näsan :p Blev en fika oxå och ja o pernilla hoppasdes verkligen att de fanns smörgåstårta (brukar göra de på fredagar) men den hade just tagit slut när vi kom dit-åhhh störande...men en god tekaka och silviakaka blev de allt ändå =)
Ikväll hoppas ja att ja är pigg nog att hitta på något-är ju ända helgen ja r ledig på ett tag igen :/ Dock så ringde chefen nyss o fråga om ja ville jobba extra ikväll eller imorgon-hade verkligen velat jobba imorgon egentligen för de är 12timmarspasset, helg och dessutom en röd dag så ja hade lätt tjänat flera tusen på enbart den dagen, man får ju mer om man jobbar extra utöver sina timmar!!! Men men va fasen ska ja göra, är ja sjuk så är ja :(

Förresten så missade ja nästan det viktigaste...Vi har fått huset!!!!!!!!!! Hihihi Happy face!!
Dock så är de lite finslipningar på priset, inflyttningsdatum och andra pappersarbeten som vi ska komma överrens om innan vi bestämmer oss helt och hållet till 100 % Men egentligen är det väl en tidsfråga bara för vi är 96%procent säkra på allt redan så inte mycket kan gå fel =)
Håll tummarna för oss nu så vi får som vi vill och inte som någon annan försöker bestämma-sådant tycker ja inte om :p


Lämna ett spår
Postat av: jennie

jösses va mkt fina kläder du köpt :) O grattis till att ha blivit husägare nu :D

2010-05-03 @ 15:34:14
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Thess

va kul att ni fick de..blir så glad för er skull..saknar dig combo puss

2010-05-03 @ 20:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0