Drar vidare!

Som ni märker har ja varit dålig med uppdateringen nu under helgen...men de beror på att jag/vi haft fullt upp!

Fredagen blev rtt lugn..satt hemma o kolla film, tände ljus överallt och poppa musik samtidigt som ja o snyggingen lagade mat tillsammans....blev potatis, brunsås, kokta moröter, stekt lök och fläskfilé-mumma!
En väldigt mysig kväll var de ♥

Lördagen startade tidigt med en frukost och en biltur ner till Tjörn...så jäkla segt men riktigt skönt när man var frame hos sin far o familj!!! Blev en heldag mewd familjen, masa mys, tända ljus, god fika, mat, efterrätter och en hel del kramande med lillasyster Sara som blivit så stor..talar jätte bra och motoriken sitter ju som pricken över ett i =)  Haha hon ville följa med mig hem-föralltid o gosa...så sötttttt!!!!

Senare på eftermiddagen blev de hemgång till lilla vårgårda, där vi snabbt hoppa in i duschen och gjorde sen iordning oss inför kvällen =) Måste säga att ja var sjukt snygg =)  Hade min grön, svarta silkesklänning, en halvt inbakadfläta och sen lockar i hela håret...mmm visst är de kul när man får till de ibland och verkligen trivs? Sen kom svante och gustav hit och vi drog till Hotellet i alingsås, första gången jag var där =) Var riktigt bra där...tre dansgolv, tre barer, och tre dj och skit snygga lokaler...så där kommer de nog bli ett återbesök eller två :p

Doggedoggelito var DJ på överväningen...och ärligt talat så blev man lite besviken på honom. Okej att han spela bra musik men han hade kunnat vara "vem som helst" eller vad man säger. Så på de dansgolvet var vi inte många sekunder innan vi drog ner och skaka loss...var fantastiskt, jag, ida, sofia, linus, svante, jonas, elin, och marcus, var dem som höll ihop typ hela kvällen förutom när vi drog till baren o gick för att röka då...och måste erkänna att de var gött kul att gå ut på en nattklubb igen, var grymt länge sen men de var super kul!! Kanske pågrund utav tjejerna som var helt otroliga =)  Dock slutade inte de sista minuterna så bra...men vem vet-vad gör de om hunda år liksom?!! Men allt som alt så är ja helnöjd och tänker dra dit så fort som möjligt igen =)

Söndagen gjorde vi ingenting, svante låg halvdeckad på soffan till 8 på kvällen, jonas åkte till sin far nån timme på eftermiddagen (dock åkte ja inte med eftersom ja inte kände mig tiptopp)

Måndagen så fick ja starta dagen med att sjukanmäla mig på jobbet :( Hade sån jävla migrän att ja inte vågade tänka för att de gjorde så ont...men efter ett par timmar med alvedon knaprande och vila så mådde ja äändå så okej att ja kunde gå till mötet klockan två ja hade med en i kommunhuset...och ja kände verkligen när ja gick därifrån att de inte kan bli  bättre än här! Gick rak i ryggen och njöt, kände doften av att detta är vad jag vill, en sån möjlighet får man inte fler gånger i livet. (mer info kommer om de senare) Men ja kan berätta att ja kommer bli en V.I.P inom en till två veckor...(vip i detta samanhanget är en total annan förkortning äv vad man är van vid :p).

 

Jaja nu ringde syrran för att tjöta så ja får ringa upp henne snabbt innan ja tar mig en macka o sen drar iväg till Emelie =) Ska skvallra, förbereda och dricka te =) Något som ja verkligen behöver idag =)

 

Byebye (bild kommer en annan gång, hinner inte nu!)


Lämna ett spår
Postat av: jennie

ja men visst äre en bra idé? hehe :D Låter som du har haft en görmysig helg, o vad hungrig man blev efter att ha läst va ni käka på fredagen :)

2009-11-11 @ 23:09:33
URL: http://jenniesays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0